Comissió de casal d'estiu, colònies i campaments

Qui som?

Colònies

Anna Matute

Raquel Martín 

Casal

Elena Quintanilla

Carlos Barrios

Albert Coromines

Aquesta comissió, formada per un grup de mares i pares de l’escola, té com a objectiu la organització les següents activitats: el casal d’estiu, les colònies i els campaments.

El casal d’estiu és una activitat necessària per a poder conciliar la vida personal, familiar i laboral. La comissió treballa colze a colze amb l’entitat Diverjoc per confeccionar un casal d’estiu ple d’activitats lúdiques i educatives atractives, que alhora siguin flexibles i es puguin adaptar a ventall d’edats.

Les colònies organitzades per l’AFA són per nenes i nens de P3 fins a 5è de primària, i els campaments estan destinats als alumnes de de primària. Aquestes activitats es fan a través de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) i els darrers anys s’han realitzat a l’espai natural de les Guilleries-Savassona, a la riba del pantà de Sau.

Què fem?

Els objectius en relació al casal d’estiu són:

  • Treballar de manera conjunta amb l’empresa Diverjoc per a preparació del casal d’estiu. Sol·licitant informació sobre els preus, els possibles descomptes, la temàtica, els tipus d’activitats que es desenvoluparan, les excursió planejades, etc.

  • Mantenir una via de comunicació constant entre usuaris del casal, l’AFA i l’entitat Diverjoc, amb l’objectiu de crear un ambient comunicatiu fluid que ens permeti respondre dubtes, prendre decisions i fer suggeriments de manera eficient.

  • Prendre nota de propostes i suggeriments dels usuaris del casal per traslladar-ho a l’entitat organitzadora.

  • Facilitar tota la informació per a la inscripció al casal i per a la sol·licitud de beques.

Els objectius en relació a les colònies i els campaments són:

  • Facilitar tota la informació sobre l’organització, els preus i les beques per a la realització de les colònies i els campaments d’estiu.

  • Mantenir una via de comunicació oberta amb l’entitat organitzadora de les colònies a fi de transmetre les preguntes, els dubtes i les inquietuds de les famílies.

  • Prendre nota de millores i suggeriments dels usuaris del servei per traslladar-ho a l’entitat organitzadora.

Contacte

Si voleu participar en la comissió, teniu alguna proposta o voleu resoldre algun dubte, si us plau, envieu-nos un mail a afa@afapaucasalshorta.cat.

Us hi estem esperant!

Català
Skip to content