Comissió Econòmica

Qui som?

 

Míriam Cabezudo

Les mares i pares que pertanyem a la comissió econòmica gestionem el fons de l’AFA en base a les decisions preses a les reunions. Aquest fons prové majoritàriament de la quota anual.

Una altre manera d’obtenir fons és a través de les diferents subvencions que es poden demanar. Així doncs, dintre de la comissió econòmica també hi ha una secció de subvencions que s’encarrega d’aconseguir les ajudes de l’Ajuntament i cerca col·laboracions amb comerços i establiments del barri que puguin beneficiar a les famílies associades.

Què fem?

La comissió econòmica desenvolupa diverses tasques que influeixen en tota l’activitat de l’associació. Entre aquestes podem destacar les següents:

  • Recaptar i administrar els fons de l’AFA. Els pagaments que es fa a través de l’AFA sempre estan acordats per la Junta o per l’Assemblea.

  • Gestionar la comptabilitat amb transparència.

  • Realitzar reunions amb l’escola per conèixer les necessitats del centre i, valorar de quina manera podem ajudar-lo.

  • Treballar, colze a colze, amb la resta de comissions de l’AFA, i canalitzar les demandes econòmiques que sol·licitin aquestes.

  • Seleccionar, sol·licitar i presentar memòries de subvencions i ajuts a l’Ajuntament de Barcelona. I, posteriorment, fer el seguiment de les mateixes.

  • Crear col·laboracions amb els comerços i establiments del barri.e

Contacte

Si voleu participar en la comissió, teniu alguna proposta o voleu resoldre algun dubte, si us plau, envieu-nos un mail a afa@afapaucasalshorta.cat.

Us hi estem esperant!

Català
Skip to content