Comissió de comunicació

Qui som?

 

Elena  Quintanilla

Lucía Serrano

Elena Lacort

La comissió de comunicació és l’encarregada de gestionar la comunicació entre l’escola i les famílies per tal que estiguin i se sentin ben informades de les activitats, reunions i acords realitzats, generant continguts d’interès als diferents canals de comunicació.

A més a més, també és el nexe d’unió entre les diverses comissions de treball internes per tal de facilitar una transversalitat comunicativa entre tots els projectes de l’AFA.

Per una altra banda, també treballa per establir contactes i relacions amb altres associacions i moviments reivindicatius de l’entorn escolar.

Què fem?

La comissió de comunicació és l’encarregada de:

  • Actualitzar i renovar la web de l’AFA per fer-la més amigable per els usuaris. Això s’ha dut a terme reestructurant els continguts i eliminant informacions obsoletes.

  • Crear i gestionar les notícies publicades a la WEB de l’AFA.

  • Xarxes socials: dinamitzar els perfils de Twitter, Facebook, Instagram i Telegram per facilitar la difusió i l’intercanvi d’informació entre les famílies, l’AFA i l’escola. Volem usar aquests mitjans per informar de manera immediata i eficient les famílies en temes relatius a l’AFA i l’escola.

A més a més de les tasques habituals de comunicació, la comissió també està fent especial difusió de temes com ara la reivindicació de la jornada continua, la difusió d’informació per a fomentar l’educació en la igualtat d’oportunitats entre nens i nenes i la reivindicació de mesures per la millora de la neteja i la seguretat a l’entorn de l’escolar

Contacte

Si voleu participar en la comissió, teniu alguna proposta o voleu resoldre algun dubte, si us plau, envieu-nos un mail a afa@afapaucasalshorta.cat.

Us hi estem esperant!

Català
Skip to content