Comissió d'extraescolars i escola oberta

Qui som?

 

Carmen Oliva

M. Àngels Puertolas

Les persones que constitueixen aquesta comissió s’encarreguen de les següents activitats: extraescolars i escola oberta (servei d’acollida matinal i casalet d’estiu).

Aula2 és l’entitat que gestiona les extraescolars de l’escola, tot hi així la comissió treballa de manera estreta amb ells per proposar una oferta que tingui molt en compte les preferències dels infants i de les famílies.

A més a més, per afavorir la conciliació familiar, també oferim un servei d’escola oberta, en el que gestionem un servei d’acollida matinal (SAM) de 7.45 a 9.00 hores i el casalet del mes de juny per allargar la jornada fins ales 16.30 hores.

Aula2 i la comissió treballen colze a colze per confeccionar tots aquests serveis en base al projecte pedagògic de l’escola, combinant l’aprenentatge amb el joc.

Què fem?

Els objectius de la comissió són:

  • Treballar de manera conjunta amb Aula2 en la oferta d’activitats extraescolars de migdia i tarda. Sol·licitant informació sobre els preus, els possibles descomptes, els tipus d’activitats, etc.

  • Organitzar amb Aula2 l’escola oberta. Tant el servei d’acollida matinal (SAM) com el casalet de juny.

  • Mantenir una via de comunicació constant entre usuaris dels serveis, l’AFA i l’entitat Aula2, amb l’objectiu de crear un ambient comunicatiu fluid que ens permeti respondre dubtes, prendre decisions i fer suggeriments de manera eficient.

  • Controlar i avaluar els serveis que gestiona la comissió per poder fer propostes de millora.

  • Prendre nota de propostes i suggeriments dels usuaris per traslladar-ho a l’entitat organitzadora.

  • Facilitar tota la informació per a realitzar les inscripcions i sol·licitar beques.

  • Cercar i tramitar subvencions per a finançar activitats extraescolars.

Contacte

Si voleu participar en la comissió, teniu alguna proposta o voleu resoldre algun dubte, si us plau, envieu-nos un mail a afa@afapaucasalshorta.cat.

Us hi estem esperant!

Català
Skip to content